dinsdag 6 mei 2014

2014-05-06 Sora dag 4


Dinsdagmorgen. Rendez-vous in de school.  Aan eten had het onze mannen niet ontbroken.  Aan slaap daarentegen wel.  Al tussen 6 uur en half zeven waren de meesten gewekt en vervolgens met het openbaar vervoer naar Sora gekomen.  En dat betekent een half tot een vol uur bus.

’s Morgens was het werken geblazen en de Vlaamse en Italiaanse leerlingen haalden het onderste uit de kan om hun projectwerk te presenteren.  Het laatste thema was het Vlaamse computerspel en na de pauze werd werk gemaakt van een Italiaanse en Noorse vertaling.

Vervolgens naar het gemeentehuis voor een officiële ontvangst door de burgemeester, gevolgd door een lunch die werd bereid door de aan onze partnerschool verbonden hotelschool.

En toen werd het fysiek: een serieuze wandeling naar het middeleeuwse kasteel van Sora.  Prachtig natuurschoon en weidse vergezichten volgden elkaar op.  De foto’s moeten een beter beeld geven dan wat hier beschreven kan worden.  Na dit unieke intermezzo wachtten ons beneden alweer de nodige pizza’s.  Een ding is  nu al duidelijk: onze Italiaanse partners zijn niet van plan om ons honger te laten lijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blogarchief