vrijdag 8 mei 2015

2015-05-08 Arendal dag 4

De slotdag van het project bracht echt wel de climax.  Alle eindproducten van het project moesten gepresenteerd worden: de passiefhuizen van de Noren, de pedagogische doorsneden, de eindwerken van onze 6IW’ers en het virtuele bedrijf van de Italianen.  Onze 6 stonden in het Engels moeiteloos hun mannetje en de computergame werd ongetwijfeld de blikvanger van het theoretische gedeelte.
De lunch sloot het officiële gedeelte af en na het uitwisselen van cadeautjes trokken we weer naar het Noordzeestrand.  Gastheer Henk trakteerde er ons op een heerlijke roerbakfestijn.  En dat alles weer in de prachtige Noorse natuur.
Toen was het echter tijd voor het allervervelendste moment van een internationaal project: afscheid nemen.  En met toch wel wat lood in de benen ging het weer richting jeugdherberg.

Ons wachten nu nog 2 moeilijke dagen:  op zaterdag de boottocht naar Denenmarken en de rit tot in Duitsland.  Op zondag tenslotte de hardste noot om kraken: 950 km naar Veurne.  Maar sowieso zullen onze koffers gevuld zijn met massa’s mooie herinneringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Blogarchief